Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Magiczna godzina”

Zbliża się magiczna godzina,
czas przemiany dziś w jutro.
To co złe przemija,
wszędzie jest cicho i pusto.

Tylko gwiazdy błyszczą jaśniej,
i księżyc świeci troszkę mocniej,
mówiąc nam że kończy się stare,
a zaczyna nowe.

Więc niech nadejdzie,
niech zakończy żywot kolejna doba,
bo czasu nie zatrzymasz,
choćbyś chciał i próbował....

17 018 wyświetleń
89 tekstów
2 obserwujących
  • Archangel_Marco

    11 July 2012, 01:49

    Stawmy więc czoło chwili, co po silniejszym lśnieniu nocy przyjść raczy, spójrzmy z nadzieją przed siebie.

  • miramija

    11 July 2012, 00:21

    Niech nastanie nowy dzień... zawsze można mieć nadzieję, że przyniesie nam coś dobrego :) pozdrawiam :)

  • misiek45

    11 July 2012, 00:05

    Piękny wiersz Kamilu,a magiczna godzina niech trwa-pozdrawiam serdecznie