Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zawsze z opracowanym planem
z głową naładowaną pomysłami
odgrodzona za szklaną ścianą
z pozorem słów
z grą uśmiechów

i znów zjawiasz się Ty
przywracasz mnie to życia.

14 339 wyświetleń
129 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!