Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawsze razem.

Zawsze robicie to razem
W ten sam sposób
Jedna zagląda przez wizjer
I otwiera druga drzwi

„JEST?”
„ JEST!”
Upewniają się

O pomoc
O pomoc, prosicie mnie
Nie mówcie jak i gdzie
Potem idziecie sobie
Zamykacie swoje prywatne wrota
I tyle dla Was warta jest ma istota.

https://www.youtube.com/watch?v=0uuYicF9eUg

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    9 February 2015, 21:45

    Dobranoc.

  • nicola-57

    9 February 2015, 21:40

    w dramatyczność niepotrzebnie popadasz...
    rozchmurz się, proszę Cię!
    nocki dobrej, optymistycznie śnij
    jestem za. :)