Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenia.

Zawsze marzyłam by odejść.
Zawsze marzyłam by być tam,
Gdzie nic i nikogo nie ma.
W ciszy i spokoju nad sensem życia pomyślała.
Co jest warte,
A co nie.
Zawsze marzyłam by ktoś skazał mi prawidłową drogę do szczęścia.
Lecz nigdy mi jej nie skazano.
Marzyłam o wielu rzeczach
Nigdy nie do spełnienia.

18 611 wyświetleń
131 tekstów
5 obserwujących
  • bogini

    21 November 2011, 18:07

    aż mi się smutno zrobiło...