Menu
Gildia Pióra na Patronite

Demon

Zawsze kiedy zapomnę - wracasz
Kładziesz swój stary nieszczęśliwy cień
Wciąż taki sam, zgrywasz pajaca
Zawsze w nocy, nigdy w dzień.

Przychodzisz bezwstydnie pod maską
Ja wiem, ty wiesz - gra niebezpieczna
To, co robisz jest istną wariacją
Demonie przeszłości - to gra ostateczna.

Anioły przyzywasz by krzyżem prowadziły
Ukryty w cieniu pytasz bezgłośnie:
"Podejmiesz wyzwanie, czy braknie Ci siły?"
Wciąż czaisz się i zwlekasz, to robi się żałosne.

Powtarzasz na opak moje słowa
Za późno na sztuczki, za późno na czarowanie
Jeśli chcesz tu kogoś wykantować
To marne jest Twoje mniemanie
że to będę Ja.

2104 wyświetlenia
50 tekstów
1 obserwujący