Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głupia

Zawsze czekałam na swoją kolei
Nigdy nie pchałam się przed szereg
Starałam się być dobrym i uporządkowanym
człowiekiem z zasadami
Myślałam , że jestem silna i żyję daleko od zła
Złudzenie..

Zaufałam, zbliżyłam się i pokochałam
Tak, zaryzykowałam ( zwariowałam )
Ty !
Chciałam dać Ci w twarz
To co zrobiłeś..to powinno być karalne
Wykorzystałeś, pobawiłeś się i wyrzuciłeś
Tak, zraniłeś ( zniszczyłeś )
Mnie !

1660 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • agniecha1383

    22 June 2012, 20:56

    tak smutne ale na porządku dziennym...coś czuję że dziś wszyscy do jutrzejszego dnia tak będą pisać siedzieć w tym temacie...

  • M44G

    22 June 2012, 20:27

    Smutne.