Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pakt O Nieagresji

zawrzyjmy pakt o nieagresji
spisany oddechem stróżką alkoholu
zawrzyjmy pakt
żeby już nie walczyć ze sobą
pakt
porozumienie dwóch walczących lwów
które chcą pożreć swe ciepłe, bijące jeszcze serca
zawrzyjmy pakt
żeby żyć obok siebie, ze sobą
nie burzmy już krwi w poskręcanych żyłach
uspokójmy się
ciepłem naszych ramion

2260 wyświetleń
29 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!