Menu
Gildia Pióra na Patronite

spójrz na mnie

zawołaj mnie wśród tej głuchej ciszy
zawołaj głośno przez zmarznięty czas
odszukaj w jednym z ziaren klepsydry
odszukaj nim w ogromie przestanę istnieć

zauważ oka błysk na tle wielu innych gwiazd
zauważ choć te oczy mogą się za rzęsy schować
zauważ w twoją stronę wyciągniętą dłoń
nie pozwól mi w zimnych palcach pustkę pielęgnować

nie spóźnij się łapiąc znad krawędzi nocy
nie spóźnij nim samotnie w mroku przepadnę
pochwyć mnie
pochwyć

11 107 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    20 February 2015, 15:17

    :) :d

  • mill

    19 February 2015, 21:23

    ...ładnie...fisz......

  • RozaR

    19 February 2015, 18:34

    Czcesz coś mieć -to ci musi się chcieć.
    Więc sama znajdź. (złów)

  • krysta

    19 February 2015, 14:56

    niech spełnią się oczekiwania...ładnie.