Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pułapka

Zawiązujesz mi na oczach
szarfę złudzeń
Brnę ślepo
w przepaść Twego świata

Gdzie granice między
złem a dobrem
już dawno zostały zatarte ...

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 10 April 2018, 22:27

    Uciekaj! Tak mi się się skojarzyło z oscarowym Get Out. ;)
    Dobranoc. :))

  • kati75

    10 April 2018, 10:01

    dobro zawsze ma przewagę;)pozdrawiam Karolinko;-)