Menu
Gildia Pióra na Patronite

Frozen

Zawiało chłodem,
Zawiało chłodem z twoich
oczu,
Zawiało chłodem z twoich
ust - Słowa jak grad!
Twoje palce - Sople lodu
Przeraźliwie zimne...
Pod twoim dotykiem
Zamarzam!
Jest chłód
I tylko chłód...
Czy Ktoś mnie ogrzeje?

7003 wyświetlenia
31 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!