Menu
Gildia Pióra na Patronite

dzięki

za twą obecność
kiedy mnie nie ma
za to że wiesz
kiedy zżera
mnie trema
za to że jeszcze
spać dziś nie poszłam
i za te kartki
które do kosza
powędrowały
bo niepotrzebne
za wszystko
co dla mnie
ważne lub nie
za to żeś
jawą jest a nie snem.

31 361 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!