Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zatrute myśli
w korowodzie wspomnień
przetaczane niczym krew
z komórki rozumu
do komórki serca
wywołują sztorm uczuć
nie do zatrzymania

W milczeniu
zagryzam do kości
palce
chwytając się okruchów
przetrwania,
z których lepię niezdarnie
teraźniejszość chwil

Wystarczy, że głośno
klaśniesz w dłonie
a ozdrowieję ...

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • 18 June 2018, 13:08

    o tak :-)

  • kati75

    18 June 2018, 10:21

    wystarczy odtrutka:-)P pozdrawiam Karolcia:-)