Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagubienie

Zatraciłam siebie
w labiryncie myśli i uczuć.
W bólu spojrzenia,
który koniec wieszczy.
W poczuciu żalu
głęboko chowanym.
W sercu oszukanym.

W chwilach szczęścia
wątpliwościami niezmąconych.
W dotyku
podstępem zabranym.
W słowach
pragnień tłumionych latami.

Zatraciłam siebie,
Część duszy zostawiając
Wierną.

13 948 wyświetleń
214 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!