Menu
Gildia Pióra na Patronite

Utrata

Zatęsknisz
za smakiem jej ust
uronisz miliony łez
wspominając każdą
powiadam każdą
chwilę spędzoną z nią.
Pewnego dnia
będziesz usychał
z tęsknoty
obumierał
pewnego dnia
o pewnej porze
pożałujesz
opuszczenia kobiety
która podarowała ci
cały swój świat.

1864 wyświetlenia
19 tekstów
3 obserwujących
  • wdech

    2 February 2015, 21:08

    chyba wolał...
    ,,uschnąć,,

    :P
    a może, nie był palaczem / to byłby powód by ,,pożałował,, :)

    ~fyrfle :)
    jednocześnie? Czy najpierw smak , następnie G

    :P
    żeś jest łobuz

  • fyrfle

    2 February 2015, 20:57

    Prawdziwe, choc wolę smaki sutków i punktów G.

  • krysta

    2 February 2015, 20:49

    bywa tak najpierw miłość, później rozłąka i żal...
    ładnie napisany wiersz.
    pozdrawiam :)