Menu
Gildia Pióra na Patronite

wczorajszy dzień ...

zatańcz ze mną
utul łzy
na parkiecie
na skraju ziemi
w blasku księżyca
gwiazd milionów

nim noc przeminie
zatańcz ze mną
mój smutku nieukojony

posłuchaj tej melodii
na trzeszczącej płycie
o dniu co wczoraj
świecie cudownym
miłości co cieniem się stała
i porwij
tam gdzie był ten świat

nim świt
nie zgasi świateł
zielonych oczu

http://www.youtube.com/watch?v=ONXp-vpE9eU

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!