Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

Za szybko gnał
Za dużo chciał
Za mało dał
Nie wiedział że to nie czas
Zagubił się
Nie wiedział co prawdą jest
a co nie
Pomylił wszystko
Zbyt szybko
To wszystko
Za późno
Za dużo
Teraz pusto
Smutno
Zrozumieć próbuje
Zapomnieć nie umiem
To straszne
Niewybaczalne
Zbyt dużo słów
Nie ma nas
Zabrał czas
Pozostał żal
Smutek w nas
Kolejny raz
Nie zostało nic
Z chwil ...
By to wszystko nadal trwało
Gdyby tego mi nie zabrano
Uśmiechu bezcennego
Dotknięcia pierwszego
Spojrzenia jedynego
Smaku ust jego
Niby nic nadzwyczajnego
a tak wyjątkowego
To co już nie wróci
Teraz nowe życie
Zupełnie inne

10 180 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
  • książkoholiczka

    2 September 2014, 22:44

    daje do myślenia, smutny, ale piękny
    pozdrawiam i fiszkę zostawiam! ;)