Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zasypiam, budzę się – umieram,
codziennie wciąż to samo.
Ta sama historia i plany,
marzenia niezrealizowane.
Tylko ludzi w koło ubywa,
choć zawsze było ich mało.

Cicho jakoś i obco
codziennie wciąż to samo.
Ta sama melodia w uchu,
myśli też w głowie te same.
Tylko szybciej wszystko się toczy,
za szybko niknie nam z oczu.

I niby wszystko się zmienia -
codziennie wciąż to samo.
Ta sama miłość niezmienna,
pragnienia i chaos.
Tylko już nic nie wróci,
odchodzi świat, a wraz z nim ja
uciekam do zapomnienia.

6081 wyświetleń
83 teksty
5 obserwujących
  • Malusia_035

    26 January 2015, 12:39

    Zatrzymał mnie na dłuzej,smutny ale piekny ..

    Pozdrawiam :))