Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie przyszedłeś

zastygłe szepty
na dnie duszy upchane
czekają rzeźbione wiatrem

niedokończone rozmowy

zaklęte w obietnicach
w połowie urwanych słów
wahaniem zatrzymany czas

1624 wyświetlenia
24 teksty
10 obserwujących
  • tknp

    28 February 2012, 20:54

    tak , cyt:wahaniem zatrzymany czas ,, tak a może to ja się zawahałem eh szkoda miłego

  • Bogdan Z

    28 February 2012, 19:28

    zastygłe szepty
    na dnie duszy upchane
    czekają rzeźbione wiatrem
    .............bosko :):):)

  • TruskawkowePole

    28 February 2012, 11:50

    Marka fajnie, że zajrzałeś. Dziękuję.

  • TruskawkowePole

    28 February 2012, 11:47

    Tknp, ona też nie przyszła ?

  • marka

    27 February 2012, 20:39

    Ciekawa impresja...

  • tknp

    27 February 2012, 12:50

    skąd wiesz o czym myślę , ???