Menu
Gildia Pióra na Patronite

do snu

zaśpiewaj mi do snu
bo mogę się jutro nie obudzić

zaśpiewaj mi raz jeszcze
bo nie zniosę kolejnego wieczoru

bez ciebie

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    5 July 2017, 09:20

    Tęskonota.