Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oświecenie.

Zasłoniłem świetliki nocy nieba
dłonią...
a wszechświat ogarnęła ciemność

Galaktyki myśli
serce z żaru oślepiającego

Spadające gwiazdy...

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Kamila 6

    29 December 2013, 02:10

    Ciekawe metafory.
    Oby te światła nie zgasły, szczególnie te w nas.