Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za rzeką niespełnionych obietnic
Za pustynią słodkich kłamstw
Za oceanem niewypowiedzianych uczuć
Za górą ze wszystkich draństw

Za setką złych przymierzy
Za milionem raniących słów
Za tysiącem upokorzeń
Za bezlikiem nie wyśnionych snów

Za zasłoną ze ślepych spojrzeń
Za murem z wyznań fałszywych
Za fosą z przelanej goryczy
Za przepaścią uśmiechów zdradliwych

Za galaktyką bezdusznych serc
Za bezmiarem szans niewykorzystanych
Za huraganem ze straty honoru
Za wąwozem planów zapomnianych

Byliśmy my
Ja i Ty.

4457 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!