Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaraz będę przy Tobie
i położę się obok na podłodze.
Powiem Ci jedno, krótkie zdanie
a Ty będziesz już obok mnie kochanie.
Tak oto rozmowę zaczniemy
której potoku słów już nie przerwiemy.
Bo możemy rozmawiać nawet do rana
gdyż zobowiązań teraz nie mamy kochana.
Patrzeć będziemy sobie prosto w oczy
i mówić same słowa tęsknoty.
Bo jutro będziemy już osobno
gdyż życie czeka na każdego z nas gdzie indziej podobno.
Lecz kiedy znów wieczór nastanie
powiesz mi na dobranoc miłych snów kochanie.

25 755 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!