Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Miłość i Poświęcenie"

FranczeskaHey

FranczeskaHey

Zapytał-"Czym dla ciebie jest miłość?"
To coś,co pozwala mi cieszyć się każdą chwilą mojego życia u Twojego boku.
Coś,co sprawia,że czuję motyle w brzuszku,kiedy Jesteś obok mnie.
Coś czego nie da się ogarnąć myślami,kiedy Jesteś gdzieś daleko.
Coś,co skłania nas do poświęceń...
Zapytał-"A cóż Ty dla mnie poświęciłaś?
Kochany...białą suknie,której już nigdy nie założę.
Coś o czym marzy już każda mała dziewczynka.
Poświęciłam Boży symbol,który miał dla mnie ogromne znaczenie.
Bóg dał Ci jeszcze jedną szansę.
Pozwól sobie na szczęście u mojego boku a zrozumiesz ,czym dla mnie jest miłość.

916 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!