Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Zaproś mnie
do swojego domku
w górach

Obiecuję, że wpadnę

Zrobię Ci rano kawę
Albo dwie

Pozwól mi się tam wpatrywać
w Twoje oczy
Godzine
Cztery
Czy dzień

Daj dotykać dłoni
Choć przez chwilę
Choć przez sen

Posiedzieć ramię w ramię
Oddech w oddech
Cisza w ciszę

A już nigdy nie powiem, że nie byłam szczęśliwa

3460 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący