Menu
Gildia Pióra na Patronite

RANDKA W CIEMNO

Zaprosiła na kolację pewna pani, pana.
Nie sprzątała od tygodni zbyt leniwa' dama'.
Wpadła więc na pomysł dość wyrachowany.
I odcięła dopływ prądu, by mieć wieczór udany.
Na ironię losu pan był elektrykiem.
Włączył światło! dał drapaka szybciej, niż tam przyszedł.
Zniesmaczona patrzy teraz, jak elektryk zmyka.
Trudno, myśli sobie, znajdę hydraulika.

40 564 wyświetlenia
539 tekstów
6 obserwujących
  • onejka

    21 September 2017, 13:56

    trochę żartuję, takie głupoty wyczytałam dzisiaj w necie

  • Cris

    21 September 2017, 12:45

    zaradna pani ;))

  • 21 September 2017, 11:08

    żartujesz?!

  • onejka

    21 September 2017, 11:06

    a podobno dobrze wysprzątane mieszkanie to domena nudnych kobiet he he

  • Naja

    21 September 2017, 10:27

    He, he... Dobre :-)))