Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawda

Za prawdę się nie dziękuje
Ją się podziwia
Za to, że
Bez iskry kłamstwa
I bez banialuki
Potrafi okazać
Świat realny
W tęczowych barwach

2383 wyświetlenia
18 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!