Menu
Gildia Pióra na Patronite

reklama

zapraszam cię do mojego piekła
w jego ogniu rozgrzejesz zmarznięte dłonie
tylko przejdź na moja stronę ulicy

nie patrz wstecz
to nieważna jest rzecz

podasz mi swoją rękę byś nie upadł
poprowadzę cię ścieżka prostą i łatwą
tylko zrób ten jeden mały krok
i przejdź na moja stronę ulicy

zostaw ten cały bagaż trudnych słów
pieśnią rozkoszy napełnij swą duszę

popatrz to tylko jeden mały krok
zrób go i zobacz co jest naprawdę

po drugiej stronie ulicy ...

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących