Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapomniał anioł gdzie jego miejsce

bez odrywania od ziemi
chciał dotrzeć do nieba
pogubił pióra
zamienił się w gipsowy szkielet

135 881 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    1 May 2014, 11:04

    Zaskoczenie to dobra moneta, choć nudą nie wieje;)

    Pozdrawiam

  • Sziriuk

    21 April 2014, 00:55

    Ta zmiana w gipsowy szkielet, zaskoczyła chyba jego i mnie w równym stopniu ^^

  • motylek96

    20 April 2014, 19:55

    miłego wieczoru:)