Menu
Gildia Pióra na Patronite

Duet

Zaplotłaś warkocz
między moimi ustami
usiadłaś
na końcu języka
i czekasz cierpliwie
na drganie muskanie
a ja mam zaciśnięte wargi
i przez zęby szepczę mówię
że do miłości
potrzeba dwoje

47 970 wyświetleń
306 tekstów
144 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!