Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaplątałaś mi się w oczach,
w guzikach koszuli
W oddechu w mowie

Zaplątałaś po cichu, dyskretnie
Zaplątałaś w rudej głowie

639 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!