Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

zapłakało Niebo nad głową
deszcz zmywa ostatnie łzy z policzków
zimne krople wypłukują smutek z oczu
gdzieś za horyzontem wyjdzie tęcza
stąpam w jej kierunku
nasycając się orzeźwiającą bryzą
wiosennej burzy

24.05.2016
Malusia_035

56 061 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Emilia Szumiło

    28 May 2016, 20:43

    bardzo ładnie, delikatnie napisane

  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    smutny ! w tęczy cała nadzieja :)))*

  • krysta

    25 May 2016, 10:29

    Malusia smutno i pięknie...pozdrawiam tęczowo :))