Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cena życia

Zapłacisz za grzechy
Błędy i nieczystą grę
Za egoizm
Brak szacunku
Za kłamstwa
Zapłacisz
Za wszystko co złe

9956 wyświetleń
46 tekstów
0 obserwujących
  • 14 December 2015, 15:30

    ...do piekła za kary bardzo blisko. :)

  • krysta

    14 December 2015, 05:04

    zgadza się, pewne miejsce w piekle...