Menu
Gildia Pióra na Patronite

pamiętnik.

zapisane kartki wspomnieniami
czarno białymi literami
bez koloru tęczy
gdzie każdego coś męczy
zapisane, pozostawione w kącie
niezapominane wciąż na sercu leżące
oczekiwane na łagodne, nagłe szczęście,
zastopowaniu na złe chwile zaklęcie
na zatrucie i zniknięcie w płomieniach tego
arkuszu owego
wyblakłych złych chwil
o setkach ucieczek mil
do pewnego momentu
do wycofania fragmentu
złości, zawiści, sercowej mordęgi
wycofania wszelkiego dzięki
minionego ułamka, sekundy
gdzie serce nie uderza już w bunty

2233 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!