Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapewniam Cię [...]

Zapewniam Cię
kiedyś będziesz lepszy-
szepnął mi do ucha
mój anioł stróż
którego nigdy nie widziałem-
musisz tylko szczerze
kochać
odrzucić nienawiść
i nie uciekać przed
samym sobą.

Jeśli pokochasz
przestaniesz być "zwierzęciem'
zostaniesz "aniołem"
i zamiast ciemnej wybierzesz
jasną stronę.

*Z dedykacją i podziękowaniami dla Julka 10
za dodanie mi wiary w samego siebie.

1713 wyświetleń
20 tekstów
2 obserwujących
  • Zwierz

    18 November 2011, 14:00

    Jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

  • Julka 10

    17 November 2011, 20:34

    Najważniejsze Rafale, abyś sam uwierzył w siebie, a ...Julka nie będzie już..." potrzebna" :):)

    Dziękuję...i życzę wszystkiego co piękne, co...najpiękniejsze! Powodzenia!