Menu
Gildia Pióra na Patronite

Namaluj mnie

Zapatrzyłam się w tam i z powrotem
koło Macieja wciąż daje mi radę
uderzając swym podobieństwem

Słucham zachłannie od ucha do ucha
me twarde serce bije jak oszalałe
wybija strach wraz z liczbą pojedynczą

Na wszystkie tonacje śmiechu działa
ciepło rąk na mojej zmęczonej twarzy
które nie dostrzega zewnętrznej brzydoty

Przeszył mnie ciepły szept
zwiewny jak mgła delikatności
jestem tylko szkicem obrazu...

276 042 wyświetlenia
2561 tekstów
190 obserwujących
  • sprajtka

    19 April 2016, 13:16

    Dzięki za koloryt;)

  • 19 April 2016, 00:00

    Bywają szkice piękniejsze od obrazów.
    Ten jest wyjątkowy.
    pozdrawiam. :)

  • 14 April 2016, 17:14

    Trafna do mnie. Bardzo mi się podoba :).