Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęście ❤️

Zanurzona w Twoich oczach
Zapatrzona w Ciebie
Płynę zakochana
Szczęście pochłaniam jak gąbka
Nasiąkam
Zapatrzona w usta
Pragnę
Zanurzona w nich
Pożądam
Zbieram myśli wspomnień
Wkładam w Twoją kieszeń
Zrób z nimi co zechcesz
Nie będą mi już potrzebne
Sprawiłeś , że zapomniałam
Powrócił uśmiech
Te dłonie wplecione w moje
Te oczy za którymi tęskniłam
Ten dotyk z dreszczykiem
Warto było czekać na Ciebie
Na wierność…

Thebestkasiaa 18.08.2016

https://www.youtube.com/watch?v=6GU1WCi9Aq8

5658 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Cris

    20 August 2016, 23:07

    ''Na wierność'' warto, oj warto!
    Pięknie :)
    Dobrej nocy Kasiu :)

  • Krisso

    20 August 2016, 13:27

    "Wkładam w Twoją kieszeń
    Zrób z nimi co zechcesz"
    Jaki cudny wiersz Kasiu :)
    Miłego dnia

  • Magosiaa

    19 August 2016, 16:06

    Pachnie szczęściem Kasiu :)
    Pozdr.

  • Naja

    19 August 2016, 00:25

    Piękny wiersz Kasiu :-)))

    "...Zbieram myśli wspomnień
    Wkładam w Twoją kieszeń..."

    :-)))

  • Fish151

    19 August 2016, 00:09

    Podoba mi się to....
    Płyń Kasiu płyń :):)
    Płyniesz zakochana, ja karmie się tym uczuciem... ;)