Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oko watahy

Zapatrzeni w oko jednomyślności.
Wilki, którym celem są nieludzkie słabości.
Przeciw żądnej zemsty suce grającej na litości.
Za chęć pogrążenia ze sobą wszystkich.
Za samolubstwo, manipulacje i urojenia.
Kierując się własnymi zasadami wbrew określonymi regułami.
Musieli poznać prawo niewidzialności, by dokonać sprawiedliwości.
Dziś zostanie rozszarpana za całokształt dumy mniemanie.
Razem zakończymy jej cierpień wołanie.

77 877 wyświetleń
1186 tekstów
23 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!