Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapadam w niepamięć
o sobie samej

nie o tęsknocie
zatracam się w bagnistej
rzeczywistości

ale nie w tobie

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    13 July 2017, 22:19

    No to oświadcz mu się, albo zbałamuć chociaż.