Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapadam w letarg
gasną latarnie
po tobie
świat oszalał
stąpa po krawędzi

1004 wyświetlenia
13 tekstów
1 obserwujący
  • marka

    28 May 2010, 21:51

    Świetne.
    Wypowiedzieć się w kilku słowach...to jest to!
    Pozdrawiam