Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * * * *

zapach wieczoru w ogrodzie
cichutko grają świerszcze
ciepłą muzykę wspomnień
słychać w liści szeleście

kilka gwiazd już zabłysło
na ciemniejącym niebie

zapomnieć by wreszcie przyszło
jak bardzo kochałam ciebie

2134 wyświetlenia
15 tekstów
0 obserwujących
  • finezja

    13 May 2011, 21:30

    Delikatne i urocze... Pozdrawiam:)