Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tysiąc razy kocham...

Za opiekę i czułość jaką mi dawałaś...
i że często się do mnie mamo.. uśmiechałaś...
tuląc w swych ramionach bajki mi czytałaś...
kołysanki nuciłaś..a czasem śpiewałaś...

do szkoły szykowałaś,
w nauce pomagałaś...
sukienki szyłaś...stroiłaś...
z pomocą w dorosłe życie wprowadziłaś...

i chociaż mnie ...nie urodziłaś
najlepszą MATKĄ dla mnie byłaś.
Nie wiem doprawdy...czy jedno słowo
że..kocham...jest wystarczające...
czy będą coś znaczyć ?Gdy...
wypowiem je razy tysiące?

Kocham Cię mamo...

55 134 wyświetlenia
395 tekstów
57 obserwujących
  • słoneczniki

    6 November 2011, 10:46

    Piękny bukiet nasączony wdzięcznością i miłością.