Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokonam siebie.

Za oknem piękna
polska złota jesień

a ja...
zniosłam ze strychu
starą, zakurzoną walizkę
najwyższy czas
na porządki jesienne

spakuję do niej
wspomnienia o Tobie
nasze tajemnice
te stare zdjęcia
też do niej wrzucę

bo...
czas zacząć
żyć na nowo
nauczę się żyć
bez Ciebie

tym razem się nie poddam
i pokonam samą siebie !

http://www.youtube.com/watch?v=veq8Z5Ui6P0

33 758 wyświetleń
239 tekstów
82 obserwujących
  • annak

    3 November 2011, 01:07

    tak masz rację "Wasze wiersze poczytać" :)))

    zmykam już...do miłego Amelko :)))))

  • No_One_

    3 November 2011, 01:00

    "Do przeczytania" ;)

  • annak

    3 November 2011, 00:59

    Amelko wypociny to moje teksty, a Wasze wiersze to perełki :)))
    i lubię Was czytać :)))

    ja też już zmykam, bo rano budzik nie popuści ;)

    miłego i dobranoc :)))

  • No_One_

    3 November 2011, 00:57

    Ja też
    lubię jak
    ktoś sobie popsuje
    oczy na rzecz moich wypocin:>

    U Ciebie jest przy czym przystanąć.
    Ja idę czuwać Aniu.

    Miłego czwartku ponownie ;)

  • annak

    3 November 2011, 00:55

    dla mnie nie plusy były i są najważniejsze, choć na pewno miłe jeśli szczere...ważne, że KTOŚ zatrzymał się na chwilę przy moich tekstach i je przeczytał, poświęcił swój czas...

  • No_One_

    3 November 2011, 00:47

    A wielka szkoda Aniu,
    bo jesteś jedną z tych osób,
    które są odskocznią
    od tego co się teraz
    dzieje na cytatach...

    Wiesz ,
    to bicie się o plusy,
    zabijanie o wyróżnienia...

    Sama wiesz.

  • annak

    3 November 2011, 00:46

    no chyba, ze tak...ja też ostatnio tu rzadziej zaglądam :(

  • No_One_

    3 November 2011, 00:44

    Ja bywam Aniu,
    ale po cichu ;)

  • annak

    3 November 2011, 00:42

    witaj Amelko :) dawno Cię nie było...

    Dziękuję :) wzajemnie miłego :)))

    pozdrawiam :)))))

  • No_One_

    3 November 2011, 00:40

    spakuję do niej
    wspomnienia o Tobie
    nasze tajemnice
    te stare zdjęcia
    też do niej wrzucę

    bo...
    czas zacząć
    żyć na nowo
    nauczę się żyć
    bez Ciebie

    tym razem się nie poddam
    i pokonam samą siebie !

    </cytaty>

    Nic dodać , nic ująć
    Aniu .

    Miłego czwartkowego dnia ... ;)