Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nawet lubię zimę

Za oknem
pękła popielata pierzyna
wirują płatki
srebrzyste

szczerbaty mróz
jedenastoma zębami
szczęka

Kot unika
parapetów okiennych

cisza

pejzaż staje się delikatny
jak modlitwa.

127 805 wyświetleń
1426 tekstów
95 obserwujących
  • RozaR

    3 September 2016, 20:23

    Dla mnie też dobre - ale raczej rozładowuje napięcie :-)