Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiatr

za oknem jesienny wiatr
strącił liść z drzewa
opada w samotności aby umrzeć

każdy ma swój czas
może wiatr mi zdradzi
którym liściem na tym drzewie jestem ja

14 146 wyświetleń
99 tekstów
4 obserwujących
  • fyrfle

    25 October 2016, 14:44

    Daje do myślenia, na przykład, ze człowiek ma żyć, a nie umierać.

  • Cris

    25 October 2016, 00:40

    wiele jesieni jeszcze prze Tobą...