Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyimaginowany świat

Za oknem deszcz,
krople deszczu jak kojąca muzyka
kołyszą mnie do snu.
Pogrążam się w sen pełen marzeń i nadziei, podążam do świata fantazji.
Wiem, że to mój świat w nim mogę być tylko ty i ja.

3769 wyświetleń
42 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    12 September 2014, 10:14

    może wymarzy bliskość...