Menu
Gildia Pióra na Patronite

moje Love Story ...

Za nutą nuta
Bez słów zapomnianych
Niczym deszcz
Płynący po szybie
Jak łzy

Widzę twą twarz
W latarni poświacie
Tak realną
I daleką zarazem
Gdzieś
Na granicy światów

Ostatnie takty
Cichnie muzyka
I ta mgła
Zaciera obraz błękitnych oczu
Ktoś zgasił latarnię
Pozostała ciemność
I delikatna
Łza …

https://www.youtube.com/watch?v=WTSc4hBdCd0

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Cris

    10 February 2016, 23:00

    wzrusza...ładny.