Menu
Gildia Pióra na Patronite

Malaria...

Zanurzam twarz
we wspomnieniach
na krótką chwilę
gdy czuję na skroni

Krople zimnego potu
i drżace dłonie
jakby dopadła
mnie malaria

Po omacku szukam
Twojego serca
by usłyszeć jak bije
blisko mojego ucha..

Dziękuję, że Jesteś... ;)

26.02.2017

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Cris

    9 June 2017, 21:04

    Taki od serca. :)

  • Adnachiel

    13 March 2017, 10:34

    Niezwykle prawdziwe i uczuciowe słowa.
    Pełne miłości, czyż nie? :)
    Jestem nieco staroświecki i takie lubię najbardziej :)