Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zanim odejdę

Misaki

Misaki

Zanim odejdę, chciałabym Ci powiedzieć, że Cię kocham.
Choć wiem, że Ty kochasz tylko moją zewnętrzną powłokę, bo w środku jestem słaba i niema za co mnie kochać.
Jestem słaba, bez uczuć, gdyż wymarły od meteorytów bólu i tęsknoty.
Więc wiedz, że jesteś dla mnie wszystkim choć ja dla Ciebie jestem nikim.

1567 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!