Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zanim morze łez
Które wycisnął
Z ciebie ból
Zatopi sny

Podnieś mokre brwi
Może ktoś stoi
przed tobą
z otwartą dłonią

Zanim przeklniesz Boga
Że zabrał, co ci dał,
bo nie rozumiesz czemu
i co ma nauczyć cię to
Pomyśl, może podpaliłeś
Ostatni twój most

103 043 wyświetlenia
1195 tekstów
141 obserwujących
  • 19 February 2017, 18:31

    a tak jakoś samo wyszło
    cieszy mnie że Ci się podoba
    proszę ;)

  • szpiek

    19 February 2017, 18:16

    Dzięki ;-)
    Z tym lontem to niegłupi pomysł

  • 19 February 2017, 11:49

    .. może pomyliłeś ostatni swój lont nie wiedzieć czemu .. tak mi sie i tym razem zrymowało .
    Pozdrawiam ;)