Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwie filiżanki

Zanim dzwonisz,
pozwalając mi spijać
i zachwycać się
aromatem słów...

Zawsze piję z tej drugiej
do przesady pustej,
która rzuca cień
na nieobecnych.

Dawidowi

146 970 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących